Wszystkie nasze torty są wegańskie (bez laktozy), tworzone przy użyciu naturalnych, bezglutenowych mąk i kasz.
Składają się z dwóch czekoladowych biszkoptów (innych biszkoptów nie wykonujemy), przełożonych kremem i dekoracji kwiatami, owocami i pralinami.
Torty sprzedawane są na wagę 90pln/kg
Wykonujemy je w dwóch średnicach 21cm (waga około 3kg) na około 12 porcji i 27cm (waga około 4,5kg) na około 20 porcji..

Tort marchewkowy ( z kremem cytrynowym lub orzechowym)
SKŁADNIKI: marchewka, daktyle, pomarańcze, ksylitol, cukier kokosowy, masło orzechowe, mleko kokosowe, olej rzepakowy, olej kokosowy, kasza jaglana, pł. owsiane bezglutenowe, mąka kukurydziana i ryżowa, skrobia ziemniaczana, kakao, cynamon, imbir, kardamon, len, soda, sól.

Torcik Oreo
SKŁADNIKI: nerkowce, mleko kokosowe, płatki ryżowe, wiórki kokosowe, daktyle, ksylitol, olej rzepakowy, olej kokosowy, mąka gryczana, ryżowa, pł. owsiane bezglutenowe, kakao, barwnik naturalny (węgiel spożywczy), soda. Wanilia *możliwe jest dodanie do kremu całych owoców: maliny/porzeczki/wiśnie.

Tort Tiramisu
SKŁADNIKI: kawa, ksylitol, rum, amaretto, nerkowce, mleko kokosowe, olej rzepakowy, pł. owsiane bezglutenowe, mąka gryczana, mąka ryżowa, mąka kokosowa, kakao, soda, sól, cytryna, wanilia, agar.

Tort z kremem budyniowym mango-marakuja
(bez orzechów)
SKŁADNIKI: pł. owsiane bezglutenowe, kakao, mąka gryczana, ryżowa, skrobia ziemniaczana, mleko kokosowe, daktyle, ksylitol, olej rzepakowy, kasza jaglana, puree z mango, puree z marakui.

Tort kakaowy z kremem czekoladowym i owocami (bez orzechów)
SKŁADNIKI: pł. owsiane bezglutenowe, kakao, mąka gryczana, ryżowa, skrobia ziemniaczana, daktyle, ksylitol, cukier kokosowy, olej rzepakowy, mleko kokosowe, płatki ryżowe, owoce maliny/porzeczki/wiśnie.
